Kroeg Amsterdam

 

Koffiebar Osdorp, het gezelligste cafe van Amsterdam
Zin in een kop koffie of een borrel? In onze ouderwets gezellige bruine kroeg in Amsterdam-Osdorp kun je 6 dagen per week al vanaf 8 uur ’s ochtends terecht! Amsterdamse cafes zijn doorgaans duur, Koffiebar Osdorp heeft nog ouderwets schappelijke prijzen. Een vers kopje koffie kost bijvoorbeeld slechts € x,xx.

Uitgebreide drankenkast
In een cafe hoort natuurlijk drank en die hebben we dan ook volop op voorraad. Naast het gebruikelijke bier, fris en wijn hebben we een uitgebreid assortiment sterke dranken en ook een aardige collectie speciale bieren. Kijk maar eens op onze drankenkaart, waarschijnlijk staat jouw favoriete drankje er ook op!

Verse belegde broodjes
Naast lekkere drankjes verkopen we ook verse belegde broodjes. Ook voor een lekker ontbijtje of een stevige lunch kom je dus naar Koffiebar Osdorp. De muziek staat overdag op een normaal niveau. Neem je zakenrelatie dus gerust mee voor een voedzame lunch.

Je eigen feest in Koffiebar Osdorp
Op zondag zijn we in principe dicht voor publiek, je kunt op zondagen onze kroeg afhuren voor je eigen feest. Gezellig, een hele kroeg voor jezelf en je gasten. Uiteraard zorgen wij er voor dat niemand dorst krijgt. Wil je ook hapjes of een artiest die komt zingen? Ook dat is geen probleem.

http://www.koffiebar-osdorp.nl